Sport

Sponzorujeme piloty České národní reprezentace v přesnosti přistání (kluzáky CIMA), podporujeme SKY Sport team ve volném létání a podporujeme sportovní tým pilotů PPG a MPG, z nichž je většina zároveň i členy České národní reprezentace.

V roce 2007 jsme podporovali SKY XC Camp, který byl určen pro všechny začínající piloty a kde se všichni zájemci seznamovali s taktikou a dovednostmi velkého závodního létání.

Podporujeme i přeletovou soutěž v České republice – Český pohár paraglidingu, ligové závody a štafetový závod KATUSHA.


SKY PARAGLIDERS rovněž vyhlásila přeletovou soutěž s názvem Beskydský trojúhelník jejíž trať byla od jejího vyhlášení překonána pouze jedinkrát a to v roce 2010..



Fly and Bike
Jezdit na kole a létat v tandemu? Proč ne. Podívejte se na zajímavý projekt belgické dvojice - Bart Van Brempt a Sarah Delsard.

Let do Říma
Přestaňte bojovat - to byl vzkaz týmu, který s paramotory letěl přes celé Rakousko a Itálii. Cílem bylo přistání na Svatopetrském náměstí ve Vatikánu. Cestou proběhlo několik setkání, na kterých účastníci vystupovali za zastavení války v Iráku. Podívejte se na detaily.

Franz a Stafanie
Cesta kolem světa, létání v těch nejroztodivnějších končinách, tak to byl přesně cíl cesty Stefanie a Franze, kteří jen tak létali a cestovali. Podívejte se na jejich zápisky a jejich fotogalerie:

Stefranzieontour; 10-1-2009; 3-10-2010; Paradise Parasites; Tribute to Sky; What a day; Fly Flat; Beep Beep Beep; Good Bye