Coupe Icare 2015

Rok uběhl jako voda a opět nastává chvíle, kdy se výrobci paraglidingového vybavení ze všech koutů světa shromáždí na největším festivalu volného létání - Coupe care, letos ve dnech 17.-20. září 2015.

Základnou je vesnička St Hillaire du Touvet, uhnízděna v horském sedle na úpatí Dent de Crolles v Alpách, často je toto místo označováno za Woodstock volného létání. Slavnostní atmosféru můžete nasávat po tři dny ve vesnici, na přilehlých loukách i ve vzduchu. Atmosféra jednoho z minulých ročníků je krásně zachycena na tomto videu.

Sky Paragliders budou samozřejmě u toho. Přijďte se podívat na nejnovější produkty i na to, co chystáme na sezónu 2016.

Na co se můžete těšit?

Představíme Vám nové portfolio s produkty, které nyní budou jasně definovány a začleněny do tří kategorií: Sport-line, Comfort-line a Light-line.

Uvedeme žhavou novinku, kluzákový model řady Sport-line kategorie EN B. Toto naprosto nové výkonné křídlo se štíhlostí 5.45 je zaměřeno na velmi kompetentní piloty, hledající v dané třídě vítězný výkon.

Křídla řady Sport-line jsou navržena tak, aby svým výkonem a řízením dosahovala na špičku své třídy. Piloti mají tedy maximální výkon na dosah.

Řada Comfort-line nabízí vyvážené, kompaktní řízení, praktičnost a jednoduchost, které tak mnoho pilotů Sky křídel v průběhu let objevili a do kterých se zamilovali. Složité, ale přesto přehledné, vyvážené řízení a jednoduše dosažitelný výkon s přesností a kvalitou, přináší kluzák, který zajistí pohodlný a uvolněný zážitek z letu.

Řada Light-line definuje sama sebe. Nespadají sem pouze "light" verze stávajících modelů, ale i specificky vylepšené produkty, které přinášejí maximální požitek z lehkého létání, ať už při extremních expedicích a dobrodružstvích, nebo při každodenním "hike and fly". Spojení nejlepších materiálů a chytrých designových prvků, které snižují hmotnost, vytváří křídla klastických velikostí se sníženou váhou a menším objemem k balení.

Naše nová řada paramotorových křídel Power bude také zahrnuta v nové filozofii definice a členění křídel do kategorií dle účelu použití, a také Vám ji představíme na výstavě. Pyšnící se novým designem a charakteristickými designovými prvky, zaujme a vzbudí představivost i těch nejangažovanějších paramotorových nadšenců.

Sport-lineComfort-line, Light-line a Power-line nejen že přesně definují naše portfolio kluzáků, ale zahrnují i ostatní produkty, od sedaček po záložní padáky, až k těm nejmenším detailům a prvkům na jednotlivých výrobcích. Identifikace a výběr dokonalé výbavy od Sky se tímto stává velmi logickým, příjemným a jednoduchým procesem, který zajistí, že naleznete ten správný kousek paraglidingového vybavení, který bude přesně vyhovovat Vašim potřebám.

Jak vidíte, měli jsme docela napilno. Ale samozřejmě je toho mnohem víc!

Budeme velmi rádi, když přijdete a navštívíte nás na našem stánku. Dozvíte se, na čem pracujeme, a zjistíte, co se chystá ve Sky na další roky. Všichni prodejci jsou samozřejmě vítáni k projednání případných neodkladných záležitostí.

Šťastné lety!

Tim King a Sky Team 

Fotogalerie